Een verhaal van
producten en passie

Wij serveren ambachtelijk
gekweekte kwaliteitsproducten
huisbereid in eigen keuken

Proef onze kraakverse kwaliteit

Wij hebben een voorliefde voor pure, verse ingrediënten. Duurzaam geteeld, dagvers geleverd en artisanaal verwerkt in eigen keuken. Met passie, terroir en liefde voor het ambacht. Zo maken wij het verschil. Proef onze homemade Frans-Belgische cuisine. Eerlijke smaken, huisbereide gerechten. Razendsnel geserveerd dankzij onze optimale workflow, het resultaat van liefst 100 jaar ervaring.

Vers, snel en bovenal lekker

Wij zijn 7/7 open en het is altijd druk in Brasserie Rubens. Daardoor hebben we een snelle rotatie van ingrediënten. We werken voor zoveel mogelijk van onze bereidingen met dagverse producten. De verse, smaakvolle bereidingen in onze keuken hebben een vlugge doorlooptijd dankzij een uiterst efficiënte organisatie. Deze optimale workflow is het resultaat van liefst een eeuw ervaring.

Puur ambacht

Brasserie Rubens serveert zoveel mogelijk duurzame kwaliteit en korte keten-producten op je bord. Pure, eerlijke ingrediënten afkomstig van duurzame telers en regionale kwekers. Gepassioneerde ‘smaakmakers’ die hun hart en ziel in heerlijk eerlijke producten leggen, barstensvol smaak. Dat is niet alleen goed voor de planeet, zo steken wij lokale entrepreneurs een hart onder de riem.

Voulez-vous
diner avec moi?

Lees het volledige verhaal van onze eerlijke producten op de postkaarten in onze kiosk (net voorbij de bar) en nodig je vrienden of familie uit!

Ontdek alle postkaarten hier digitaal. Klik op een kaart om het duurzame verhaal van elk kwaliteitsproduct te lezen en kom te weten hoe wij het verwerken in onze bereidingen. Honger naar meer? Kom naar Brasserie Rubens en kies je favoriete uitnodiging op papier.

Onze klinkende namen zijn jouw kwaliteitsgarantie

Een greep uit onze kwaliteitsmerken: boter, room en melk van zuivelboerderij 't Vogelsteen, oliën en azijnen van Co&Oil, natuurlijk ontgonnen zeezout van Marsel, eitjes en bloem van boer Olivier, varkensvlees van boer Bart van hoeveslagerij De Heerlijkheid, rundsvlees van slagerij Dierendonck, honing van Beelgium, mosterd van Wostyn, condimenten van huis Didden, asperges van Van Gerven, …

Brasserie Rubens

Zeedijk-Albertstrand 589
8300 Knokke
050/60.35.01
BTW BE 0452.920.120

Leveranciers:
administratie@rubensknokke.be

Openingsuren: 7/7
Zondag – donderdag: 11u00 – 23u00
Vrijdag & zaterdag: 11u00 – 00u00

Keuken:
De keuken is doorlopend open van 12u00 tot 22u00.
In juli & augustus, op vooravonden van feestdagen en elke vrijdag en zaterdag is de keuken open tot 23u00.